Søg

blank

 

VetEssentials fra Hill’s

 

Spar helt op til 100 kr.- på store poser (hund fra 10 kg, kat fra 5 kg) og spar 50 kr på de mindre poser i hele november og december 2021!

 

VetEssentials tilbud! Hill’s™ Science Plan™ VetEssentials  “Dental Health” førsteklasses hunde- og kattefoder er specialudviklet til hjælp for at holde din hund og kat i topform fra snude til halespids uanset alder og størrelse. Denne foderlinie er optimal lige fra hvalpestadiet til alderdommen

Husk du får altid 10% på alle Hill’s produkter via appen  “Hills Advantage”

  • Tænder: Unik foderpille med tandrensende virkning. Hill’s™ Science Plan™ VetEssentials basissortiment af foder til voksne hunde og katte udnytter en særlig, og helt unik, foderpilleteknologi til at holde dyrets ånde frisk og tænderne rene.
  • Vægt: Passende protein- og fedtindhold, som sørger for at bevare en optimal kropsvægt, tilpasset dyrets alderstrin.
  • Urinveje: Kontrolleret indhold af mineraler og et pH-niveau, som hjælper med at bevare sunde urinveje.
  • Hud og pels: Højt indhold af omega-6 fedtsyrer fremmer en sund hud og en skinnende pels.
  • Fordøjelse: Letfordøjelige proteiner og en afbalanceret sammensætning af fibre, som understøtter en sund fordøjelseskanal.

Som noget helt nyt, har Hill’s nu også lavet et foder til den lille hund med angst og stress. “VetEssentials Calm and Healthy” Effekten skyldes et fodertilskud, i form af et spaltet mælkeprotein, der, via specielle receptorer i hjernen, medfører nedsat stress og nervøsitet.

Relaterede artikler fra Gentofte Dyreklinik

Fodring af hundehvalpe

Har du en ældre hund eller kat ?