• YouTube
  • fbweb
  • denmark
  • uk
  • vflogo2

Dyrlæger

Dyrlæge og medejer Helle Busk

Er uddannet i 1993 fra Københavns Universitet og har arbejdet på klinikken siden 1997. Helle er fagdyrlæge, som er en 2-årig videreuddannelse i sygdomme hos hund og kat. Hun har efterfølgende specialiseret sig indenfor reproduktion hos hund og kat og står for rådgivning, bestemmelse af parringstidspunkt, drægtighedsdiagnostik samt  parring/inseminering og fødselshjælp. Privat har hun kennelstatus og opdrætter Cairn Terrier.

Dyrlæge og medejer Natascha Schmidt-Svejstrup

Kandidat fra Københavns Universitet i 1996 og været en del af Gentofte Dyreklinik siden 2001. Har inden da arbejdet og undervist dyrlægestuderende på Universiteshospitalet for Familiedyr. Natascha har sidenhen videreuddannet sig til kirurg og foretager størstedelen af operationerne på klinikken. Det er også Natascha, der foretager kikkertundersøgelser og udfører de fleste af vores tandbehandlinger.

Dyrlæge og medejer Camilla Correll

Uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2002. Kom til Gentofte Dyreklinik i 2006 fra London, hvor hun arbejdede som dyrlæge og manager på et smådyrshospital. Hun har sidenhen specialiseret sig i medicinske sygdomme hos hund og kat og har senest taget en 2-årig uddannelse indenfor dette område. Hun er nu certificeret i Intern Medicin, GPCert (Small Animal Medicine) og er den primær ansvarlige for vores medicinske og oftalmologiske patienter. 
Camilla’s nyeste, faglige udfordring er at styrke sine kompetencer inden for ultralydsundersøgelse af hund og kat og klinikken har lige investeret i en ny og ”state of the art” ultralydsscanner.

 

Dyrlæge Josephine Niepoort

Er uddannet fra Københavns Universitet primo 2015 og blev efterfølgende fastansat på Gentofte Dyreklinik. Josephine har en bred almen viden, men har sine primære interesser indenfor kattesygdomme, adfærd samt akutmedicin. Hun er på nuværende tidspunkt i gang med en 2-årig videregående uddannelse indenfor kattesygdomme (GPCert Feline Practice). 
Du vil fortrinsvis møde Josephine i konsultationen og i vagten, hvor hun vil være klar til at byde både dig og dit dyr velkommen.

 

Veterinærsygeplejersker

Veterinærsygeplejerske Helle Sørensen

Helle er uddannet på Københavns Dyrehospital i 1994 og har været på klinikken siden 2004. Inden da arbejdede hun som skadestue-sygeplejerske på Universitetshospitalet for Familiedyr. Med sin store erfaring som sygeplejerske, har hun et øje på alt og sørger for, at intet mangler. Du vil primært møde Helle i receptionen hvor hun vil være klar til at modtage dig med sit sædvanlige gode humør.

 

Veterinærsygeplejerske Henriette Hansen

Henriette er uddannet på Rynkeby Dyreklinik på Fyn og har været på Gentofte Dyreklinik siden 2012. Henriette er oftest at finde på operationsstuerne, hvor kirurgen nyder godt af hendes effektivitet og dyrene af hendes ”tender, love and care”
Foruden sygeplejerske er Henriette også Eksamineret Hundemassør og står for genoptræning 
og massage. Har du et spørgsmål om foder, er hun også den rigtige til at rådgive dig. Hvis dit dyr har brug for at tabe sig, kan du ligeledes booke gratis slankekonsultationer hos Henriette.

 

Veterinærsygeplejerske Betina Carlsen

Uddannet veterinærsygeplejerske fra Dahlgaards Dyreklinik i Birkerød i 2012 og har siden maj 2015 været en del af sygeplejepersonalet på Gentofte Dyreklinik. Betina vil primært være at træffe i forbindelse med indlæggelse og operation af jeres dyr men vil også være at finde i receptionen. Af særlige interesseområder kan nævnes anæstesi (bedøvelse), smertebehandling samt adfærd. Desuden afholder hun hvalpeaftener på klinikken i samarbejde med dyrlæge Helle Busk. 
Hun brænder for sit fag og vil gøre sit ypperste for at give dig og dit kæledyr den bedste oplevelse på klinikken. 

 

Maria Pia Andersen

Uddannet veterinærsygeplejerske fra Centrum Dyreklinik i Rødovre i 2012 og har været ansat på Gentofte Dyreklinik siden 2013.
Maria Pia er en del af teamet på operationsstuerne, hvor hendes primære interesser er tandbehandling og anæstesi (bedøvelse). Hun hjælper også i receptionen og det vil ofte være Maria Pia der kærligt og med stor omsorg tager imod jeres dyr, når de kommer til indlæggelse fra morgenstunden.

 

Elever og studerende

3. års-elev Rannvá Knudsen

Rannvá er vores elev. Hun lærer hurtigt og er godt på vej til at blive en dygtig sygeplejerske. Hun er allerede uddannet dyrepasser, men ønskede at videreuddanne sig. Hun er ikke bange for at tage fat og få noget fra hånden. Dyrene elsker Rannvá, så et liv uden dyr kan hun ikke forestille sig. Vi er glade for, at Rannvá tog springet fra Færøerne til Gentofte.
Rannvá bliver færdig som veterinærsygeplejerske  i oktober  2017

 

1. års-elev Anne Delfs Lehmann

Anne er vores nye elev og hun flyttede til København fra Als for 3 år siden. Anne er vokset op blandt mange forskellige dyr (hunde, katte, fugle, hamster m.m.), og har altid nydt at passe dem og få dem til at føle sig trygge og veltilpasse. 

Da hun samtidig er en glad og udadvendt pige med masser af gå-på-mod og humor, er hurtig til at lære og tage fat, er vi sikker på, at Gentofte Dyreklinik har fundet den perfekte nye elev.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 39620200 eller på mail info@dyrlaege.dk


Gentofte Dyreklinik
Bernstorffsvej 131,
2900 Hellerup
 

Telefon : +45 39 62 02 00
Email : info@dyrlaege.dk
Website : www.dyrlaege.dk

Se kort