Petshop

Vi er dyrlæger, fordi vi elsker dyr.

Derfor har vi kun udvalgt det bedste hunde- og kattefoder og er klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige foder til netop din hund eller kat.

På Gentofte Dyreklinik har vi et stort udvalg af kvalitetsfoder og plejeprodukter til hund og kat. Vi fører alle foderprodukter inden for Hills Prescription Diet og Vetessentials. Desuden har vi et mindre udvalg af allergi-foder fra Specifik.

Når man har dyr ved man også, at det kræver mere end et godt hundefoder. Vi har samlet et udvalg af de produkter, som du skal bruge for at pleje dit dyrs pels, tænder, negle, ører og øjne, samt en meget andet godt tilbehør.

Har du brug for loppe- og flåtmidler, har vi nøje udvalgt et sortiment, der dækker dit dyr, uanset om du bliver i Danmark eller rejser udenlands.

..Og så skal vi jo ikke glemme alle godbidderne!

Velkommen i vores butik!

On-line butik

Der kan være varianter vi ikke fører på selve klinikken på grund af plads. Står du og ønsker et bestemt produkt, som vi ikke fører på klinikken, kan vi hjælpe dig med at finde det i vores online butik.

Gentofte Dyreklinik er en del af Netdyredoktor.dk. I vores online butik kan du også købe kvalitetsfoder, fodertilskud, plejemidler og meget mere til dit kæledyr – og få det leveret lige til døren.
Har du spørgsmål til foder eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os på 39 62 02 00. Du er som altid velkommen til at kigge ned på klinikken, så hjælper vi dig med at finde det rigtige foder til din hund eller kat.

Vi gør opmærksom på, at priserne på denne webshop ikke nødvendigvis er de samme som dem, vi har nede på vores klinik på Bernstorffsvej 131 i Hellerup

Skulle der imod forventning opstå problemer med din ordre, bedes du rette henvendelse på tlf: 86 78 44 88 eller shop@netdyredoktor.dk, da vi ikke selv står for leveringen og faktureringen. 

Kom videre til vores online shop her