Vi søger en sygeplejerske!

Stillingsbeskrivelse for veterinærsygeplejerske

Vi søger en veterinærsygplejerske der brænder for at arbejde i en travl, faglig, og særdeles hyggelig klinik. Stillingen er fra maj 2020, men vi venter gerne på den rette person.

Om dig og jobbet 

Du må gerne have erfaring med at arbejde selvstændigt, men er du ny-uddannet hjælper vi dig i gang. Vi er i rivende udvikling og tror på, at vi sammen kan skabe den bedste klinik – både for medarbejdere, klienter og dyr.

  • Du er engageret og motiveret for dit fag
  • Du er hjælpsom og bidrager til både det faglige og sociale miljø.
  • Du holder af klientkontakten.
  • Du elsker at holde dig fagligt opdateret, fordybe dig samt levere den bedste service.

Faglighed og fællesskab  

Som en del af Gentofte Dyreklinik sætter vi den enkeltes faglige udvikling højt.

Vi har et stærkt sammenhold med masser af hjælpsomhed og glæde i hverdagen, hvorfor humor og godt humør præger stemningen på Gentofte Dyreklinik. 

Vi er en travl smådyrsklinik, der også modtager henvisninger fra kolleger. Generelt stræber vi efter at have den nyeste viden og de nyeste teknikker.

Vi lægger stor vægt på det faglige og et højt serviceniveau. Vi har et bredt udvalg af diagnostiske hjælpemidler (bl.a. in-house laboratorium, ultralyd, røntgen, tandrøntgen og endoskop). Vi udfører både rutineopgaver, men også̊ mere komplicerede kirurgiske indgreb og udredning af svære medicinske patienter. Derudover har vi gennem mange år specialiseret os i tandbehandling.

Klinikken består af i alt fem veterinærsygeplejersker to veterinærsygeplejerskeelev, samt fem dyrlæger. De to medejere, har hvert deres speciale i henholdsvis kirurgi og tænder og intern medicin.

Vi ser os selv som havende: 

  • Et godt samarbejde og en glad holdånd dyrlæger og sygeplejersker imellem
  • En flad struktur med kort vej mellem leder og medarbejder og stor mulighed for medindflydelse 
  • Den bedste hverdag med dygtige og søde kollegaer, klienter og dyr!

Brænder du efter at vide mere? 

Tøv ikke med at ringe til Dyrlæge Camilla Correll, tlf. 22414349, hvis du vil vide hvordan det er at være sygeplejerske og kollega i vores klinik 

Du kan læse mere om os på www.dyrlaege.dk

Send en ansøgning så hurtigt som muligt til camilla@dyrlaege.dk