Vi søger både en ledende sygeplejerske og en tandsygeplejerske!

 

Stillingsbeskrivelse for ledende Veterinærsygeplejerske

Vi søger en ledende fag-sygplejerske eller en sygeplejerske, der brænder for ledelse og som gerne vil udvikle sig inden for dette felt. Stillingen som ledende veterinærsygeplejerske er nyoprettet, og vi vil sammen med dig tilrettelægge dine ansvarsområder under hensyntagen til dine nuværende kompetencer og udviklingspotentialer. Stillingen er fra efteråret 2019, men vi venter gerne på den rette person.

Vi kan tilbyde dig et spændende fuldtidsjob i en travl smådyrsklinik, hvor du vil få stort medansvar.

Du vil fungere som daglig teamleder med opgaver som skema og vagtplanlægning, personalemøde, marketingtiltag og mersalg

Vi søger en Veterinærsygeplejerske der: 

 • Har ledelseserfaring og er god til at motivere og udvikle andre. Har du den rette personlighed, men endnu ikke erfaringen, er det ikke afgørende. 
 • Har solide kommunikative evner, med en rolig fremtræden og et godt overblik. 
 • Elsker god kundeservice.
 • Tager medansvar for egen udvikling og opgaveløsning.
 • Har et positivt sind som ser muligheder frem for begrænsninger, og som sammen med ledelsen har modet til at gå nye veje. 
 • Sætter pris på og kan bidrage til det gode kollegiale fællesskab.

Ser du dig selv i ovenstående – og har du lyst til at hjælpe os med at optimere vores arbejdsplads, så er du måske den rette for os.

Vi er en travl smådyrsklinik, der også modtager henvisninger fra kolleger. Vi lægger stor vægt på det faglige og et højt serviceniveau. Vi har et bredt udvalg af diagnostiske hjælpemidler (bl.a. in-house laboratorium, ultralyd, røntgen, tandrøntgen og endoskop). Vi udfører både rutineopgaver og mere komplicerede kirurgiske indgreb samt udredning af svære medicinske patienter. Derudover har vi gennem mange år specialiseret os i tandbehandling.

Klinikken består af i alt fire veterinærsygeplejersker, to veterinærsygeplejerskeelever samt fire dyrlæger. De to ejere, har hvert deres speciale i henholdsvis kirurgi og tænder og intern medicin.

Vi ser os selv som havende: 

 • Et godt samarbejde og en glad holdånd, dyrlæger og sygeplejersker imellem.
 • En flad struktur med kort vej mellem ledelsen og medarbejderen og dermed stor mulighed for medindflydelse.
 • Den bedste hverdag med dygtige og søde kollegaer, klienter og dyr!

Brænder du efter at vide mere? 

Tøv ikke med at ringe til Dyrlæge Camilla Correll, tlf. 22414349, hvis du vil vide, hvordan det er at være sygeplejerske og kollega i vores klinik 

Send en ansøgning så hurtigt som muligt på job@dyrlaege.dk inden 15.august 2019

 

 

Stillingsbeskrivelse for Tand-veterinærsygeplejerske

Vi søger en fag-veterinærsygplejerske i tandbehandling eller en sygeplejerske, der brænder for tænder, og som gerne vil udvikle sig inden for dette felt. Stillingen er fra efteråret 2019, men vi venter gerne på den rette person.

Om dig og jobbet 

Du skal gerne have erfaring med at arbejde selvstændigt i forhold til tandrens, tandrøntgen, diagnosticering og journalisering – selvfølgelig i tæt samarbejde med vores dyrlæger. Vi søger en ildsjæl, der kan hjælpe os med at videreudvikle vores tandklinik. Vi er i rivende udvikling og tror på, at vi sammen kan skabe den bedste klinik – både for medarbejdere, klienter og dyr. Du skal dog også have mod på at indgå som sygeplejerske i andre opgaver på operationsstuen eller når der er behov for hjælp andre steder i huset.

 • Du er engageret og motiveret for dit fag
 • Du er hjælpsom og bidrager til både det faglige og sociale miljø.
 • Du holder af klientkontakten.
 • Du elsker at holde dig fagligt opdateret, fordybe dig samt levere den bedste service.

Faglighed og fællesskab  

Som en del af Gentofte Dyreklinik sætter vi den enkeltes faglige udvikling højt.

Vi har et stærkt sammenhold med masser af hjælpsomhed og glæde i hverdagen, hvorfor humor og godt humør præger stemningen på Gentofte Dyreklinik. 

Vi er en travl smådyrsklinik, der også modtager henvisninger fra kolleger. Generelt stræber vi efter at have den nyeste viden og de nyeste teknikker.

Vi lægger stor vægt på det faglige og et højt serviceniveau. Vi har et bredt udvalg af diagnostiske hjælpemidler (bl.a. in-house laboratorium, ultralyd, røntgen, tandrøntgen og endoskop). Vi udfører både rutineopgaver, men også̊ mere komplicerede kirurgiske indgreb og udredning af svære medicinske patienter. Derudover har vi gennem mange år specialiseret os i tandbehandling.

Klinikken består af i alt fire veterinærsygeplejersker to veterinærsygeplejerskeelev, samt fire dyrlæger. De to medejere, har hvert deres speciale i henholdsvis kirurgi og tænder og intern medicin.

Vi ser os selv som havende: 

 • Et godt samarbejde og en glad holdånd dyrlæger og sygeplejersker imellem
 • En flad struktur med kort vej mellem leder og medarbejder og stor mulighed for medindflydelse 
 • Den bedste hverdag med dygtige og søde kollegaer, klienter og dyr!

Brænder du efter at vide mere? 

Tøv ikke med at ringe til Dyrlæge Camilla Correll, tlf. 22414349, hvis du vil vide hvordan det er at være sygeplejerske og kollega i vores klinik 

Du kan læse mere om os på www.dyrlaege.dk

Send en ansøgning så hurtigt som muligt på job@dyrlaege.dk inden 15. august 2019