Søg

blank

To lopper bliver til uhyre mange i løbet af en sæson. Ud over kløe-gener, kan lopperne også medføre sygdomme. Milde vintre, kombineret med vores moderne, opvarmede huse med bløde møbler og tæpper, er gode forhold for lopper at leve og formere sig i hele året.
Mængden af flåter i naturen er stigende og de kan findes, hvor end du færdes: i haver, parker og skove, samt på enge og græsmarker. 
Flåter kan være irriterende og farlige at blive bidt af. En flåt, der lige er kommet over på et værtsdyr, ses blot som en lille sort prik – hvis man overhovedet kan få øje på den. Men efterhånden som den suger blod, svulmer den op til 200 gange sin oprindelige størrelse.

Vi anbefaler, at du forebygger begivenhedernes gang. Det gøres nemt, enten ved hjælp af de velkendte spot-on præparater som dryppes i nakken på dyret, eller som velsmagende tyggetabletter, der gives som en godbid.

Er du i tvivl om, hvad der er bedst til dit dyr, vil vi gerne rådgive dig, så dit dyr får den optimale behandling.  Slå vejen forbi os – vi har altid tid til en snak!

Pris eksempler
Til kat

Bravecto Spot-on til kat (ml 2,8 og 6,2 kg) kr. 345.- incl. recepturgebyr (Gives én gang, 3 måneders effekt)

Til hund ca 10-20 kg
2 stk Bravecto piller kr. 562.- incl. recepturgebyr (Til et halvt års behandling)).

Bayvantic  4 pipetter kr. 339 .- (Til 4 måneders behandling)