Søg

blank

På vej ud af døren i dag, mødte vi en gammel kending. Labradoren Rosa på 10 år er kommet hos os siden hun var 2 år gammel. Da vi så hende første gang, vejede hun 33 kg.
For 2 år siden fik Rosa en ny ejer.
Hundens tidligere ejer var den mest elskværdige, ældre dame. En ejer, hvis hund var det vigtigste i verden og som kunne holde den ældre dames humør oppe, når livet var lidt mørkt og ensomt. Rosas ejer ville hunden det allerbedste og det skortede derfor ikke på hverken dyrlægebesøg eller godbidder!
Hun slæbte den ene sæk slankefoder efter den anden med hjem, men Rosa blev alligevel langsomt større og større. Vægten steg over årene fra 33 kg til 51 kg. 
Da den ældre dame blev syg og måtte på hospitalet, passede vi hunden for hende. Rosa kunne gå 100 meter – herefter kastede hun sig ned og ville ikke længere – kun i retning hjem. Hun haltede og havde ikke længere kræfter til at bære sin vægt. 

Derfor var det sådan en dejlig oplevelse at se Rosa i dag. Hendes nuværende ejer, Christian, har de sidste 2 år arbejdet benhårdt på, at Rosa skulle slanke sig – og med hvilket resultat! Rosa kom glad logrende ind af døren, sprang op på vægten og teede sig som en unghund. Det tror pokker med et vægttab på 41% – hun vejer nu kun 30,1 kg. Hendes pels er blank, øjnene stråler og alt løs hud har mirakuløst tilpasset sig hendes nye kropsform. 

Da Christian overtog Rosa, fortsatte han på det samme slankefoder (Metabolic fra Hills), som den ældre dame havde givet hunden. Men denne gang blev den anbefalede mængde overholdt og der blev skåret gevaldigt ned på godbidderne. Langsomt blev gåturenes længde øget, efterhånden som kiloene begyndte at rasle af. Nu løber hun omkring som en gazelle og elsker en svømmetur, når Christian er ude at sejle. 
Christian er selvfølgelig glad og stolt, mest af alt fordi den triste, utrygge og dovne hund han overtog, nu er så fuld af liv og udviser en tydelig glæde ved livet som hund. Tillykke til både Christian og Rosa!