Søg

Nytårmedicin til hunde

Hvad kan jeg gøre for mit skud-rædde dyr?

Nytårsmedicin til hunde og katte er en jungle. Spørgsmålet får vi mange gange hver dag i december!

Vi vil rigtig gerne hjælpe, så nytåret bliver en fest både for dig og dit dyr. Skudangst hos hunde er et almindeligt og stort problem, og der er ingen vej uden om. Nytåret nærmer sig, og det samme gør affyring af fyrværkeri. 

Mange faktorer spiller ind

Det kan være en svært, at finde frem til den rigtige løsning, for der er så mange faktorer der spiller ind. Ud over f.eks alder, helbreds-status og race, så ved vi også, at det er vigtigt at medicinen gives rigtigt og på det rigtige tidspunkt.

Book en tid til en Nytårs-konsultation

Vi vil gerne give dig den bedste mulige rådgivning. Reglerne er blevet strammet. Tidligere var det normalt at de fleste dyrlæger solgte beroligende medicin i små poser over skranken. Det er ikke længere lovligt og skal du have receptpligtigt medicin til din hund eller kat, er det derfor nødvendigt at forberede sig i god tid og booke tid til udlevering og information om nytårsmedicin.

Book en tid hos vores dygtige Veterinærsygeplejersker. De vil spørge ind til dit dyr og i samråd med dig, finde den bedst mulige løsning. Det er også her, du vil få information omkring brugen af evt udleveret receptpligtigt nytårsmedicin. Book på 39620200. En konsultation hos en Veterinærsygeplejerske koster 250 kr.- (Ønsker du en dyrlægekonsultation er prisen 715 kr.- incl moms)

I håb om mindre skyderi op til nytår!

Rigtig glædelig jul og godt nytår
Gentofte Dyreklinik

Skudangst hos hunde – bliv klar til Nytåret!